Puslapiai

2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Omnitel II, beveik nieko naujo..., o gal jau šis tas?

Kaip ir pasakojau visai nesename įraše "Omnitel, arba šioks toks lyg ir tyrimėlis netyčia gavosi", nusprendžiau pasidomėti ilgamečio ryšio operatoriaus apie tai, ką, kaip lojalus klientas galėčiau gauti dovanų ar nuolaidų.
 Tada tegavau kelis, man visiškai beverčius ir pačiam operatoriui nekainuojančius pasiūlymus, kurie traukė akį dideliais nuolaidų skaičiais ir mažomis minutės kainomis, bet paskaičiavus paaiškėdavo, kad ne tik kad realios naudos neduoda, bet net ir nuostolių gali padaryti, o operatorius už tai prašydavo įsipareigoti būti klientu dar metelius ar dvejus...
Nutariau tuo nepsiriboti, nes ne pirmus metus esu ir Omni Connect naudotojas. Šiuo metu naudoju paprastesnį planą, kuris suteikia 1 Mbps greitį ir 3 GB duomenų limitą mėnesiui, moku už tai 39Lt. Pastaruoju metu tapo populiarų peštis dėl klientų skambinėjant jiems ir siūlant pereitį pas kitą ryšio tiekėją, tad nenuostabu, kad gavau pasiūlymą iš Bitės. Šiaip aš žmogus nelinkęs kažko kaitalioti, bet Bitė mobilų internetą, su tuo pačiu 3GB limitu siūlo už 29Lt (10Lt pigiau), o kas svarbiausia- skelbiasi, kad paslaugos greitis neribojamas. Artimiausiame salone paėmiau Vodafone modemą išbandymui- greitis išties kiek didesnis, vidutiniškai gal ~1,5 karto nei apribotasis Omnitelio, o jei dar atsižvelgti į maženę kainą, galima būtų ir pakeisti interneto tiekėją. Jau turėdamas šiokios tokios patirties bendraujant su Omnitel, parašiau jiems laiškutį, klausdamas, gal jie turi kokių nors "specialių akcijų", kad nereikėtų man čia rašinėti jiems laiškučių, ar lakstyti nuo operatoriaus prie operatoriaus. Neužilgo SMS'u gavau pranešimą... keistas jis man pasirodė, nejau tai reakciją į pastabas dėl interneto kainų? Pranešime rašoma, kad galiu nemokamai kalbėti Omnitel tinkle iki tam tikros datos (tikrai ne vieną ir ne du mėnesius). Pagalvojau, kad gal tai kokia masinė akcija (pernai panaši kažkokia buvo), tačiau informacijos nei Omnitel tinkle, nei internete nepastebėjau. Paskambinau klientų aptarnavimo centrą ir ten mane patikino, kad tikai ši akcija nėra masinė. Apie pasiūlymą- jis ir vėl man nelabai vertingas, nes ir taip lyg ir neprakalbu mano planui skirtų valandų, tad galimybė kalbėti su tam tikrai žmonėmis nemokamai nelabai ir reikalinga, o abonentinį mokestį vis vieną mokėsiu tokį patį. Tačiau, jei tai reakcija į mano "zirzimą" ir gąsdinimą pereiti į Bitę, tai šį kartą yra šioks toks skirtumas- už šį pasiūlymą Omnitel nieko iš manes nepaprašė, jokių sutarčių, jokių įsipareigojimų, o tai, atsižvelgiant į tai, ką siūlė anksčiau, jau šis tas, jau truputi ir džiugina. Bet štai, neseniai gavau laišką su konkrečiu atsakymu į paklausimą dėl nuolaidų internetui, kaip ir maniau- nuolaidų nėra, tik įvairūs pasiūlymai, kuriuos galima ir taip pamatyti Omnitel tinklapyje, pasiūlymai daugiau reklaminiai, nei realią naudą teikiantys.
Tad, už pasiūlymą Omnitel tinkle kalbėti nemokai ačiū, jau sugalvojau kaip juo pasinaudoti, o dėl interneto- niekaip manęs neįtikino... Žiūrėsim.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

rašykite lietuviškai, komentuokite atsakingai...
ačiū