Puslapiai

2008 m. spalio 6 d., pirmadienis

pliurpalasklaida

Gal toks visai ir neblogas naujadaras- žiniasklaida... ir skambus, ir gražus, ir lietuviškas, ir tt..., ir jau puikiai prigijęs..., bet reikalas tame, kad jis beveik beprasmis, tiksliau jis visiškai beprasmis (su labai retom išimtimis)... jeigu ir pavyktų atrasti vieną ar kitą apsireiškimą tikros žurnalistikos Lietuvoje, reikėtų kuo skubiau juos nudaigot, kad negadintų bendro reikalo... O gal visas reikalas visai ne tame? Gal viskas tvarkoje? Gal, kaip dažniausiai ir būna, aš paikai idealizuoju tam tikrus dalykus? Gal... Gal taip ir turi būti, juk visu greičiu einame..., ką ten einame... - RITAMĖS į naują (mums) pasaulį...

1 komentaras:

  1. Aš, kaip ir 90% piliečių, neskaitau laikraščių (pasiklystu tarp reklamos ir skelbimu ir tai labai erzina), ir 100% tikiu ką sako per TV reklamas, kartais pertraukiamas panoramos ar vudžio aleno filmo, kuriame pavargstu sekti subtitrus ir einu gult. Tikiu, kad zvonkė davė į kaulus mijai, kad paksas nekaltas, ir kad krizės nėra. tikiu kad balta tabletė padarys mane sveiku ir laimingu. Bet ryte atsikėlęs, ir neradęs minėtos tabletės, vėl einu į darbą, kur man toli toli iki visų tų pliurpalų, kalbančių galvų ir raidėm išmargintų perdibto popieriaus lapų. bet pareisiu namo,įsijungsiu TV, atsisėsiu su vakariene, ir vėl tikėsiu, kad uspaskichas geriausias, kad landsbergis bus ministru, ir kad į mus tuoj trenksis meteoritas ir visus pribaigs širdies ligos.
    o kas man iš to? eisiu į rinkimus, bet kandidatui į dūšią neilysi, o kalba visi gražiai. Pasiimsiu paišiuką, užsimerksiu, ir pasitikėsiu Apvaizda.

    AtsakytiPanaikinti

rašykite lietuviškai, komentuokite atsakingai...
ačiū